Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron wstążki. Makaron Festaiola wytwarzany jest z bardzo wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja W PROPORCJI 6 JAJ NA 1 KG MĄKI. Dzięki takiej proporcji składników makaron charakteryzuje się wyjątkowym, delikatnym smakiem.
semolina z pszenicy durum
jaja (28,3 %)
Może zawierać śladowe ilości soi.
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 298
g
Średnia miara (e)
angielski
francuski
niemiecki
włoski
polski
rumuński
rosyjski
hiszpański
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Agnesi
Marka | Agnesi |
Wstęga Möbiusa
www.agnesi.com
Wyprodukowano we Włoszech.