Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos na bazie czarnej fasoli, pomidorów i papryki to podstawa dań kuchni teksańskiej inspirowanej meksykańską, określanej mianem tex-mex. Można podać go z ryżem, plackami tacos w połączeniu z podsmażoną mieloną wołowiną zmieni się w chili con carne a bez mięsa to po prostu chili sin carne. Linia produktów premium wyprodukowana z najwyższej jakości składników według receptur opracowanych przez Roberta Makłowicza. Bez konserwantów, bez glutenu, bez zagęstników, odpowiedni dla wegan.
Pomidory (212 g na 100 g produktu), fasola czarna (18%), cebula, papryka (8%) , cukier, ocet jabłkowy, sól, olej rzepakowy, przyprawy (w tym chili 0,2%) zioła, naturalny aromat, czosnek, zagęszczony sok z limonki.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |