Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Olewnik Kiełbasa krakowska plastry GTS wyróżnia się swoją kruchością i wyrazistym smakiem. Doskonale komponuje się z kanapkami lub z pizzą i świeżymi warzywami. Możesz również dodać ją jako składnik deski wędlin. Smakuje szczególnie oryginalnie w połączeniu z czerwonym winem! Przekonaj się o jej wyjątkowym smaku.
WYPRODUKOWANO ZGODNIE Z POLSKĄ TRADYCJĄ
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA STAROPOLSKA
KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, PIECZONA, SUSZONA, W PLASTRACH. Ze 143 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g wyrobu.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, czosnek, pieprz biały, cukier, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, SOJĘ, ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.