Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza margherita. Pizza z pieca kamiennego z sosem pomidorowym i serem mozzarella.
pizza z pieca kamiennego
energia ze źródeł odnawialnych
pizza bez wzmacniaczy smaku
mąka pszenna
przecier pomidorowy 27,5 %
ser mozzarella 13,3 %
woda
olej rzepakowy
sól
drożdże
skrobia
skrobia pszenna
bazylia
oregano
dekstroza
pieprz biały
Produkt może zawierać: seler.
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wzmacniacze smaku | Nie zawiera |
Produkt zawiera alergeny: gluten z maki pszennej, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: seler.
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
g
Średnia miara (e)
Folię wrzuć do żółtego kosza
Karton wrzuć do niebieskiego kosza
1. Dobrze rozgrzać piekarnik: 225 °C - piekarnik elektryczny Poziom 4-5 - piekarnik gazowy 200 °C - piekarnik z termoobiegiem Optymalny czas pieczenia może wahać się w zależności od wydajności piekarnika. W przypadku pizzy rozmrożonej należy skrócić czas pieczenia. 2. Usunąć folię, położyć zamrożoną pizzę na środkowym ruszcie piekarnika. 3. Piec ok. 10-12 minut. 4. Pizza jest gotowa do spożycia kiedy ser się rozpuści a brzeg zarumieni.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania): w lodówce +7 °C - 1 dzień * -6 °C - 1 tydzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
Hortex
Marka | Hortex |
V-Label (European Vegetarian Union)
Delikatne ciasto z chrupiącymi brzegami Mozzarella o łagodnym, mlecznym smaku Sos pomidorowy własnej produkcji Doskonale skomponowana mieszanka ziół