Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serek kremowy, naturalny. Jest to produkt bez laktozy skierowany do wszystkich osób z nietolerancją tego cukru. Specjalny proces produkcji pozwala na usunięcie laktozy nie wpływając tym samym na właściwości serka. Serek kremowy Arla Lactofree doskonale nadaje się do smarowania pieczywa, tostów i krakersów. Jest również wyśmienitym dodatkiem do sosów, dipów, past oraz do bardziej wykwintnych dań na ciepło.
maślanka (z mleka)
śmietanka (z mleka)
sól
enzym laktaza
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g.
Maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), sól, enzym laktaza, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Zawiera Mleko.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
1
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Arla
Marka | Arla |
Podmarka Lactofree
www.arla.com