Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Świeże pierożki cappelletti z szynką Prosciutto Crudo. Mogą być serwowane jako samodzielne danie z odpowiednio dobranym sosem lub stanowić dodatek do dania.
Ciasto 66%: mąka PSZENNA, JAJA 30%, semolina z PSZENICY durum; Farsz 34%: mięso wieprzowe. Bułka tarta (mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże), Szynka wieprzowa surowa suszona 15%
(mięso wieprzowe sól), SERWATKA w proszku, naturalne aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ, JĘCZMIEŃ), starty SER 0,8%, sól, przyprawy.
Alergeny: pszenica, jęczmień, jaja, mleko, serwatka. Wyprodukowano w zakładzie w którym przetwarza się również: orzechy, ryby, skorupianki, mięczaki, seler.
przechowywać w temperaturze 4-6 stopni
Sposób przygotowania: gotować 3 minuty w osolonej wodzie, odcedzić, przyprawić do smaku. Opakowanie zawiera 2/3 porcje. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.