Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odżywczych i witalnych, w tym błonnika.
w solance
kuchnia chińska
chrupiące
kiełki fasoli mung 54,5 %
woda
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wymiar liczbowy 330
Masa po odsączeniu 180
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Słoik |
Waga brutto 570
g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
2
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
House of Asia
Marka | House of Asia |
Cenione nie tylko w kuchni azjatyckiej, chrupiące i delikatne. Doskonałe na ciepło i zimno, np. jako dodatek do sałatek, kanapek oraz wielu dań.
Wyprodukowano w Chinach.