Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurki pochodzące ze świeżych zbiorów. Nie mają goryczy charakterystycznej dla tych grzybów, dzięki temu nie muszą być długo gotowane żeby się jej pozbyć. Produkt idealny do zup, sosów, przekąsek, makaronów, jako dodatek do dań głównychi śniadań . Po obróbce termicznej nie tracą jędrności, świetnie się prezentują na talerzu.
Kurki całe, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Przechowywanie produktu przed otwarciem: Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie produktu po otwarciu: Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 24 h po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze +2-6°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Sposób przygotowania: Produkt gotowy do spożycia