Wafle ryżowe z kukurydzą wypiekane z pełnych ziaren brązowego ryżu. Wafle ryżowe są chrupkie, niskokaloryczne i lekkostrawne, ale jednocześnie pożywne, zawierają węglowodany złożone będące źródłem energii, zawierają witaminy (E, A, D i B- kompleks) i substancje mineralne (magnez, żelazo, wapń i potas.
KUPIEC Wafle ryżowe z sezamem Slim
Produkt wycofany
Skład i alergeny
Składniki
ryż brązowy 92%, sezam 8%
Wartości odżywcze
Obliczona wartość odżywcza
Określenie
w 100g
w jednostce
Wartość energetyczna (kJ)
1628
1465.2
Wartość energetyczna (kcal)
389
350.1
Białko (g)
8.5
7.65
Węglowodany (g)
69.8
62.82
Tłuszcz (g)
6.4
5.76
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.