Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kminek mielony Kotanyi to przyprawa, która chętnie stosowana jest przez miłośników kuchni węgierskiej. To właśnie Węgrzy na potęgę do swoich potraw stosują kminek, który doskonale komponuje się z papryką, wołowiną i innymi mięsami.
Kminek mielony Kotanyi możesz dodać do klasycznych sosów mięsnych, takich jak chociażby węgierskie gulasze. Jego lekko gorzki, przypominający nieco anyż smak, doda daniom wyjątkowego charakteru.
Kminek mielony Kotanyi – aromaty kuchni węgierskiej w Twoim domu:
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 0 | 0 |
Wartość energetyczna (kcal) | 0 | 0 |
Wymiar liczbowy 22
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 27
g
Przechowywać w suchym miejscu.
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Mielone ziarna kminku mają słodkawy i delikatnie gorzki smak podobny do anyżku. Ponieważ kminek zawiera silne olejki eteryczne, ma duże znaczenie w sztuce kulinarnej. Ziarna kminku Kotányi są ważnym składnikiem wyrafinowanych potraw. Zastosowanie: Sprawdzają się w ciastach, potrawkach, gulaszach, sałatkach, serach oraz w daniach warzywnych i ziemniaczanych.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.