Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podstawowe ciasto na makaron Primo Gusto otrzymuje się z mąki, powstałej z twardej pszenicy durum i wody. Istnieje wiele rodzajów makaronów, różniących się między sobą grubością, długością i kształtem. Trójkolorowy makaron dobrze komponuje sie w sałatkach i innych daniach. Mieszanka makaronu w trzech różnych smakach: szpinaku, pomidorów oraz klasycznej pasty.
semolina z pszenicy durum
odwodnione pomidory (2%)
odwodniony szpinak (2%)
woda
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Zapakowano w | Grecja |
Typ | Torebka |
Waga brutto 510
g
Średnia miara (e)
czeski
angielski
estoński
łotewski
litewski
inne
polski
rosyjski
słowacki
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 10'-11' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Primo Gusto
Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas s.a. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości ISO 9001 & ISO 22000.
Wyprodukowano i zapakowano w Grecji