DELECTA
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
12 muffinek, foremki w pudełku
mieszanka do wypieku - dodaj wodę jajka i olej
wysoka zawartość błonnika pokarmowego
bogactwo żelaza
źródło wapnia
naturalnie bez glutenu
100% natury - bez glutenu, bez substancji konserwujących, bez barwników
mąka z amarantusa 54,6%
cukier kokosowy BIO 34% (cukier kokosowy, sok z owoców mangostanu)
nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)
chia 4,8%
wiśnie liofilizowane 3,9%
naturalny aromat
substancja spulchniająca: węglany sodu
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Bogactwo żelaza
Źródło wapnia
Nasze muffiny to zdrowa i wartościowa alternatywa dla słodkich przekąsek. Zawarte w nich żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Sztuczne konserwanty | Nie zawiera |
Barwniki | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 205
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 234
g
polski
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Livity
Marka | Livity |
Nasze muffiny to zdrowa i wartościowa alternatywa dla słodkich przekąsek. Zawarte w nich żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przygotowanie muffin jest dziecinnie proste. Przekonaj się sam! Zdrowa prawda o składnikach - Mąka z amarantusa - swój smak zawdzięcza specjalnie wyselekcjonowanemu amarantusowi, który pochodzi z najczystszych terenów Peru, położonych wysoko w górach na wysokości ponad 3000 m n.p.m. - Cukier kokosowy BIO - Naturalny, ekologiczny słodzik, który idealnie zastąpi cukier biały. Ceniony za swoje unikalne właściwości oraz karmelowy smak. - Kawałki wiśni - Liofilizowane owoce ze świeżych wiśni. Mają przyjemny, lekko kwaskowy smak i zawierają wyłącznie naturalnie występujące cukry. Mieszanka Wielokulturowa Mąka z amarantusa - z Peru Wiśnie - z Polski Chia - z Peru Kokosowy cukier BIO - z Indonezji
Przygotuj: 2 jajka, 60 ml wody, 60 ml oleju Jak zrobić: 1. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Piekarnik nagrzej do temperatury 200°C (góra-dół, bez termoobiegu). 2. Do miski wbij jajka, wlej wodę i olej. Mieszaj mikserem na wysokich obrotach przez 1 minutę (do uzyskania lekko puszystej masy). Wsyp zawartość opakowania i całość miksuj na wolnych obrotach przez kolejną minutę. 3. Ciasto rozlej do połowy wysokości foremek i piecz przez 15 minut. Muffiny są gotowe, gdy włożona w ciasto wykałaczka jest sucha. Tip: Dla wzbogacenia smaku muffin, użyj rozpuszczonego oleju kokosowego.
Kraj pochodzenia: wiśnie liofilizowane: Polska, mąka z amarantusa: Peru, cukier kokosowy BIO: Indonezja, nasiona szałwii hiszpańskiej: Peru.