Z powodu decyzji administracyjnej wstrzymujemy sprzedaż alkoholu. Przepraszamy za wszystkie niedogodności tym spowodowane.
Kiełki na patelnię to świetny pomysł na posiłek dla wszystkich miłośników kuchni azjatyckiej – jest to mieszanka trzech roślin: kiełki fasoli Mung, cieciorki i soczewicy. Mogą one stanowić rodzaj przekąski, ale również być składnikiem głównego dania, wszystko zależy od naszej inwencji. Podsmażone na łyżce oliwy z oliwek, z dodatkiem odrobiny czosnku, pieprzu oraz suszonej bazylii stają się samodzielnym daniem, lub dodatkiem do kanapek. Natomiast gdy podamy kiełki wraz z ryżem i kurczakiem, z pewnością zaspokoimy podniebienie najwybredniejszych domowników. Dla preferujących wegetariańskie posiłki świetnym pomysłem może być przyrządzenie tofu z kiełkami z patelni.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Zmiany ustawień dotyczących cookies możesz dokonać w dowolnym momencie (szczegóły w Polityce Prywatności).
Kupon jest jednorazowy i przeznaczony dla nowych subskrybentów - aktywuje się przy zakupach od 150 zł.