Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Plastry o średnicy ok. 40mm cięte nożem falistym, grubość plastrów ok. 2 mm zapakowane w prostokątne tacki z folii barierowej, termozgrzewalnej w atmosferze ochronnej.
Na przekroju widoczne mięso o barwie ciemno różowej do ciemnoczerwonej oraz charakterystyczna mozaika tłuszczowa o barwie tłuszczu białej do lekko kremowej, rozdrobnienie tłuszczu jednolite, powierzchnia plastra gładka i błyszcząca, dopuszczalne pojedyncze otwory powietrzne.
Smak i zapach charakterystyczny dla wędliny surowej ,wędzonej, fermentowanej z wyczuwalnym smakiem ziół prowansalskich.
Plasterki salami cięte nożem falistym który nadaje im charakterystyczny kształt.
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawa (zawiera aromaty, mieszanka ziół śródziemnomorskich, białka mleka (łącznie z laktozą), glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe.
selera, soi, gorczycy.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1 °C do +25° C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 48 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.