VICI
Paluszki surimi o smaku krabów
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paluszki krabowe surimi to źródło czystego białka, jodu i żelaza. Ich zastosowanie w kuchni jest bardzo szerokie, produkty te są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, używane są do sushi, sałatek, zapiekane w cieście czy smażone w panierce. Mają bardzo małą ilość cholesterolu.
paluszki karbowane (mielone ryby (surimi) - 45%(mięso ryby - 94%, regulator kwasowości E450, E451), woda, skrobia ziemniaczana, olej roślinny, sól, białko jaja, cukier, aromaty( zawiera proszek kraba), barwniki: karmin, ekstrakt z papryki, przeciwutleniacz ekstrakt z rozmarynu), nadzienie (mleko pasteryzowane, śmietanka, ser miękki - 1,5% (zawiera enzymy mleka pochodzenia zwierzęcego, stabilizatory: guma karobowa, karagen), woda, kultury startowe, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, guma celulozy, substancja konserwująca sorbinian potasu).
Paluszki surimi o smaku krabów
Paluszki surimi Klasyczne
Przechowywać w temperaturze od 2 °C do 6 °C.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00