Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Skyr to jogurt typu islandzkiego. Ma bardzo wysoką zawartość białka i 0% tłuszczu. Charakteryzuje się gęstą, kremową konsystencją i śmietankowym smakiem. Do wyprodukowania 1 kilograma skyru potrzeba czterech litrów mleka. Dzięki temu skyr bogaty jest w naturalne białka mleka.
W wersji waniliowej skyr wymieszany jest ze zmieloną laską wanilii. To smaczna przekąska, jednolita w konsystencji, zdrowa i dostarczająca niezbędnej dawki energii.
mleko pasteryzowane
wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii)
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Mleko | Zawiera |
bogaty w białko
150
g
Waga brutto156
Wymiar liczbowy150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Kubek |
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce95
Wymagana szerokość na półce95
Wymagana głębokość na półce61
Wysokość61
Szerokość95
Głębokość95
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C1
Maks. temp. °C6
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
kremowy
bogaty w białko
z mieloną laską wanilii
bez GMO*
*z mleka od krów karmionych paszami bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Piątnica
Marka | Piątnica |
Nazwa funkcjonalnaSkyr Jogurt typu islandzkiego
Wariantwaniliowy