PRYMAT
Oregano suszone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oregano to przyprawa, którą popularnie wykorzystuje się m.in. w daniach kuchni włoskiej oraz tureckiej, gdzie się ją uprawia. Dojrzewająca w suchym i gorącym klimacie roślina dobrze komponuje się z makaronami, zupami, sałatkami czy mięsami.
gwarancja pochodzenia - Turcja
Oregano suszone
Oregano
Oregano BIO
Oregano (w słoiczku)
Oregano otarte
Przyprawa do mięs z papryką
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,49 zł
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy grecki
Pomidorowe łagodne
Spaghetti Bolognese
Pomidorowe pikantne
Spaghetti Napoli
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Ser w ziołach
Sos sałatkowy francuski
Przyprawa do warzyw z grilla
Przyprawa do karkówki z grilla
Puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką w kubku
Sos śmietanowo-grzybowy
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Knorr
Marka | Knorr |
Oregano to przyprawa, którą popularnie wykorzystuje się m.in. w daniach kuchni włoskiej oraz tureckiej, gdzie się ją uprawia. Dojrzewająca w suchym i gorącym klimacie roślina dobrze komponuje się z makaronami, zupami, sałatkami czy mięsami.
Turecki pilaw z jagnięciny Składniki: - 500 g chudej jagnięciny - 100 g orzeszków pinii - 2 łyżki oliwy - 1 duża cebula - 1 chili - 2 kawałki kory cynamonu - 300 g ryżu basmati - 12 suszonych moreli - garść posiekanej mięty - 1 łyżka Oregano z Turcji Knorr - 1 łyżka Kminu Rzymskiego Knorr Sposób przygotowania: 1. Ryż ugotuj na sypko. 2. W garnku podsmaż drobno pokrojone mięso. Smaż, aż zrobi się chrupiące. Dodaj cebulę, plasterki chili i cynamon - smaż, aż cebula się przyrumieni. 3. Dodaj ryż, smaż chwilę. Dodaj pokrojone w paseczki morele, uprażone orzeszki pinii, miętę, Oregano Knorr, kmin i dokładnie wymieszaj. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Nazwa funkcjonalna Oregano z Turcji
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00