DELECTA
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Babeczki pełnoziarniste z żurawiną i słonecznikiem. Mieszanka do wypieku ciasta i przygotowania kruszonki.
15 babeczek
z żurawiną i słonecznikiem
z polską mąką, źródło błonnika, z płatkami owsianymi
Ciasto: mąka pszenna pełnoziarnista (58%), cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; aromat
Kruszonka: płatki owsiane 35%, mąka pszenna pełnoziarnista (20%), żurawina 20% (żurawina, syrop ananasowy, koncentrat soku ananasowego, olej słonecznikowy), słonecznik 13%, cukier
Może zawierać: soję i mleko.
Wartość energetyczna | 580 kJ | 7.00% | |
W 100 g po przygotowaniu: 1706 kJ / 408 kcal | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Mleko | Może zawierać |
Owies | Zawiera |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
Opakowanie zawiera:
260 g mieszanki do przygotowania ciasta
80 g mieszanki do przygotowania kruszonki
15 papierowych foremek do babeczek
Wymiar liczbowy 340
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 398
g
Średnia miara (e)
15
Z jednego opakowania otrzymujemy 15 babeczek po ok. 34 g
polski
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
Wymagana wysokość na półce 212
Wymagana szerokość na półce 145
Wymagana głębokość na półce 51
Wysokość 212
Szerokość 145
Głębokość 51
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów
W porcji po przygotowaniu (ok. 34 g): energia 580 kJ 139 kcal 7%* W 100 g po przygotowaniu: 1706 / 408 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów
Gellwe
Marka | Gellwe |
Gellwe - Właśnie to lubię Gellwe - Tradycja od 1985 roku Wyroby marki Gellwe są sporządzone według najlepszych receptur przy wykorzystaniu najwyższej jakości surowców.
foremki w środku Przygotuj do sporządzenia: Ciasta: - 2 jajka - 75 ml mleka (8 łyżek) - 75 ml oleju (8 łyżek) Kruszonki: - 30 g masła 1. Do miski wsypać zawartość większej saszetki, następnie dodać jajka, mleko i olej, całość wymieszać łyżką do połączenia się składników, odstawić. 2. Do drugiej miski wsypać zawartość mniejszej saszetki dodać roztopione wcześniej masło wymieszać aż do połączenie się składników. 3. Przygotowane ciasto przełożyć równomiernie do ustawionych na blasze foremek (po około 2 łyżki) a następnie na każdą babeczkę nałożyć wcześniej przygotowaną kruszonkę. 4. Babeczki wstawić do wcześniej nagrzanego piekarnika, piec w 180°C przez 15-18 min. (bez termoobiegu).
Nazwa funkcjonalna Babeczki pełne ziarno