Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
VEGE Pasta cebulowa fantastycznie smakuje ze świeżym pieczywem. Za jej charakterystyczny smak i kremową konsystencję odpowiada musztarda, którą wykorzystano do stworzenia odpowiedniej kompozycji smakowej. Podstawowym składnikiem jest białko grochowe. Pasta jest bogata w białko roślinne i zawiera dodatek błonnika pokarmowego. Produkt został przygotowany z surowców niemodyfikowanych genetycznie.
woda
fasola biała gotowana
olej rzepakowy
cebula suszona 6,5%
musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, aromaty naturalne)
białko grochowe
aromaty
skrobia modyfikowana
białko sojowe
błonnik grochowy
przyprawy (pieprz biały, gałka muszkatołowa)
sól
Wartość energetyczna | 262 kJ | 3.00% | |
Tłuszcz | 4,7 g | 7.00% | |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g | 2.00% | |
Cukry | 1,6 g | 2.00% | |
Sól | 0,4 g | 7.00% | |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal). | |||
100 g produktu dostarcza 911 kJ/ 220 kcal. |
Źródło białka i błonnika.
Produkt odpowiedni dla wegan
Gorczyca | Zawiera |
Soja | Zawiera |
Wymiar liczbowy 115
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Papier / plastik |
Waga brutto 130
g
4
Opakowanie 115 g zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
polski
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
Wymagana wysokość na półce 79
Wymagana szerokość na półce 96
Wymagana głębokość na półce 32
Wysokość 32
Szerokość 96
Głębokość 79
Sposób podania: do bagietki, pieczywa pełnoziarnistego lub grzanek.
Przechowywać w temperaturze od 1°C do 7°C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Typ | Schładzać |
Porcja 29 g (1/4 opakowania) dostarcza: energia 262 kJ 63 kcal 3%*, tłuszcz 4,7 g 7%*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g 2%*, cukry 1,6 g 2%*, sól 0,4 g 7%* *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal). 100 g produktu dostarcza 911 kJ/ 220 kcal.
Polsoja
Marka | Polsoja |
Podmarka Vege Pasta
Nazwa funkcjonalna Pasta do kanapek
Wariant cebulowa