Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, bogatej w proteiny. Tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstawowych aminokwasów takich jak np. lizyna, dzięki czemu białko jest lepiej przyswajalne przez organizm. Wszystkie formy makaronu są otrzymywane przy użyciu foremek z brązu, które zwiększają zdolność wchłaniania sosu (charakterystyczna chropowatość na powierzchni).
semolina - mąka z przemiału pszenicy durum
woda
Pszenica | Zawiera |
500
g
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 506
Kraj pochodzenia | Włochy |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 255
Wymagana szerokość na półce 136
Wymagana głębokość na półce 59
Wysokość 255
Szerokość 136
Głębokość 59
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- zagotować 6 l osolonej wody na 500 g makaronu; - gotować 9-11 minut mieszając od czasu do czasu; - odcedzić, podawać z ulubionym sosem;
Wyprodukowano we Włoszech
De Cecco
Marka | De Cecco |
Nazwa funkcjonalna Makaron z pszenicy durum
Wariant Fusilli No 34 Świderki