Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Do jej produkcji wykorzystano wysokiej jakości mięso wieprzowe oraz naturalne przyprawy i aromaty. Przełamując pętko kiełbasy na przekroju widoczne są duże kawałki mięsa z szynki. Połączone w naturalnych osłonkach aby na koniec jej produkcji uwędzić na delikatnie złocisto brązowy kolor. Wszystkie smaki i wspomnienia z dawnych czasów ukryto w naszej kiełbasie Głogowskiej z szynki marki Olewnik.
Produkt świeży. Należy spożyć w przeciągu 2 dni.
Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.
KIEŁBASA GŁOGOWSKA Z SZYNKI
KIEŁBASA WIEPRZOWA ŚREDNIO ROZDROBNIONA WĘDZONA, PARZONA
Składniki: mięso wieprzowe z szynki 90%, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik ziemniaczany,
stabilizatory: E451, E407; białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacze: E301, E316;
przyprawy, wzmacniacze smaku: E621, E635; cukier, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego),
substancja konserwująca: E250. Osłonka jadalna - jelito wieprzowe.
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO łącznie z LAKTOZĄ, SELER,
SOJĘ, ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +8 °C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin, lecz nie później niż po terminie przydatności do spożycia.