Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wędlina wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem dziczyzny ( MIĘSO Z JELENIA ). 100 g wyrobu wyprodukowano ze 129 g mięsa wieprzowego i 15 g mięsa jelenia. Produkt nawiązujący do wędlin staropolskich. Proces suszenia i wędzenia oraz użyte przyprawy nadają temu produktowi niepowtarzalny smak i aromat.
KRAKOWSKA SUCHA Z DZICZYZNĄ
Kiełbasa wieprzowa z dziczyzną grubo rozdrobniona wędzona, parzona, suszona, w osłonce niejadalnej
Składniki: mięso (100g wyrobu wyprodukowano ze 129 g mięsa wieprzowego i 15 g mięsa jelenia), sól spożywcza, czosnek, cukier, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Tworzący się na powierzchni batonu biały nalot (efekt krystalizacji składników mięsa) jest naturalną cechą wędlin suchych i podsuszanych
Przechowywać w temperaturze od + 1 do + 25°C