Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny chleb żytni na naturalnym zakwasie wypiekany na bazie mąki żytniej (54%) z dodatkiem mąki pszennej (5,3%), soli i drożdży. Produkt o podłużnym kształcie, wypiekany w formie, z charakterystyczną delikatnie popękaną, chrupiącą skórką i o treściwym, aromatycznym i wilgotnym wnętrzu. Doskonała podstawa do świeżo przygotowanego śniadania.
Mąka ŻYTNIA (54%), woda, mąka PSZENNA (5,3%), sól, drożdże, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
Obecne/‐a/‐y w produkcie pszenica żyto
Rozmrażanie Czas 30 ‐ 40 min Temperatura temperatura pokojowa
Wypiek czas 9 ‐ 11 min temperatura wypieku 190 °C najpierw Rozgrzać piec 210 °C