Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Duży bochen chleba mieszanego z mąki pszennej i żytniej, tak skomponowany by smakował każdemu przy Familijnym stole. Wyprodukowany z poszanowaniem dla tradycji i sztuki piekarniczej na zakwasie pszennym, wyłącznie z naturalnych składników i powoli dojrzewającym przez 48 godzin po to, by w sposób naturalny wydobyć jego głębię smaku i aromatu. Z chrupiącą, złotą skórką oraz o puszystym i delikatnym wnętrzu. Wypiekany na kamiennych blatach. Świeżo wypieczony wypełnia zapachem cały dom.
Mąka PSZENNA (57,3%), woda, zakwas PSZENNY (12%), mąka ŻYTNIA (6,3%), sól, drożdże, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
Obecne/‐a/‐y w produkcie pszenica żyto
Rozmrażanie Czas 10 ‐ 20 min Temperatura temperatura pokojowa
Wypiek czas 14 ‐ 16 min temperatura wypieku 210 °C najpierw Rozgrzać piec 240 °C