Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rogalik croissant z nadzieniem truskawkowym rogaliki z to świetna propozycja na przygotowanie słodkiego wypieku, który idealnie sprawdzi się do małej czarnej lub będzie doskonałym wyborem śniadania w wersji na słodko.
Mąka PSZENNA, woda, nadzienie truskawkowe (20%) (pulpa (truskawki) (45%), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, przecier z aronii, naturalny aromat, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma gellan), substancja konserwująca (sorbinian potasu), woda), olej palmowy, cukier, olej rzepakowy, ekstrudat kukurydziany, sól jodowana (sól, jodan potasu), drożdże, sól, emulgatory (lecytyny, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), aromat, przeciwutleniacze (estery kwasów tłuszczowych kwasu askorbinowego, ekstrakt bogaty w tokoferol), gluten (PSZENNY), barwniki (betanina, karoteny), ekstrakt roślinny, kwas (kwas cytrynowy), fermentowana mąka PSZENNA, substancja konserwująca (sorbinian potasu), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
Obecne/‐a/‐y w produkcie pszenica
Możliwe zanieczyszczenia krzyżowe Nasiona sezamu i produkty pochodne ,Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)Soja i produkty pochodne Jaja i produkty pochodne, żyto , jęczmień , orkisz , owies ,migdały , orzechy
Rozmrażanie Czas 30 ‐ 40 min Temperatura temperatura pokojowa
Wypiek czas 15 ‐ 20 min temperatura wypieku 1750 °C najpierw Rozgrzać piec 200 °C Wypiekać z zaparowaniem