VEGETA NATUR
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta Natur Przyprawa do bigosu i dań z kapusty składa się wyłącznie z naturalnych składników roślinnych, m.in. suszonek z marchwi, selera, papryki, a także ziół. Dodaj j ą do potraw z kapusty, żeby w pełni wydobyć ich smak. Produkt nie zawiera sztucznych konserwantów oraz glutaminianu sodu.
100% naturalnych składników
bez dodatku glutaminianu sodu
sól morska
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 4,99 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 1,75 zł
2% więcej
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,75 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do frytek i chipsów
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska
Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Podravka |
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Bigos z kapusty: 2 kg kapusty kiszonej, 1 kg świeżej kapusty, 250 g karkówki, 250 g łopatki, 100 g boczku wędzonego, 5 grzybków suszonych, 2 cebule, 2 listki laurowe, 3 łyżeczki Vegety Natur do bigosu i dań z kapusty, 50 g smalcu, 1 łyżka koncentratu pomidorowego Podravka Sposób przygotowania: 1. Kiszoną kapustę wrzucić do garnka z wrzącą wodą, gotować bez przykrycia 40 minut. 2. Mięso ugotować, wyjąć, pokroić w kostkę. Pokrojoną świeżą kapustę gotować na wywarze z mięsa około 30 minut. 3. Na patelni zeszklić pokrojoną cebulkę na smalcu. Dodać pokrojony w kostkę boczek i podsmażyć. Suszone grzybki namoczyć i ugotować. 4. Cebulę, boczek, drobno pokrojone grzybki i przyprawy dodać do słodkiej kapusty, dusić około 30 minut. 5. Obie kapusty połączyć, dodać 1 łyżkę koncentratu pomidorowego i gotować jeszcze 1 godzinę. Wskazówka: Bigos następnego dnia gotować jeszcze raz 1 godzinę.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00