Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Morliny Kiełbasa morlińska to wysokiej jakości odmiana wieprzowej kiełbasy. Została wcześniej parzona i wędzona, dzięki czemu zawdzięcza swój dymny posmak. Jest bardzo aromatyczna i idealnie komponuje się z warzywami oraz sosami. Jest świetną propozycją na letniego grilla. Przekonaj się o jej smaku!
aromatycznie przyprawiona
starannie wędzona
mięso wieprzowe (67%)
woda
tłuszcz wieprzowy
skrobia ziemniaczana
błonnik pszenny bezglutenowy
sól
stabilizator: E451
białko wieprzowe kolagenowe
substancja zagęszczająca: E407
glukoza
przeciwutleniacze: E301, E315
ekstrakty przypraw
wzmacniacze smaku: E621, E631
przyprawy
aromat
aromat dymu wędzarniczego
maltodekstryna
substancja konserwująca: E250
Produkt w jelicie wieprzowym
Może zawierać soję, seler, gorczycę.
Typ | Tacka |
Waga brutto 632
angielski
polski
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Morliny
Marka | Morliny |
Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny