KNORR FIX
Mieszanka do potraw chińskich
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań
wyprodukowano z naturalnych składników
na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Mieszanka do potraw chińskich
Soczyste kotlety mielone
Sycący garnek z mięsem mielonym
Soczyste żeberka z cebulą i natką pietruszki + WORECZEK DO PIECZENIA
Burrito tex-mex
Bulion warzywny (6 kostek)
Rosół drobiowy (6 kostek)
Przyprawa warzywna do potraw
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do frytek i chipsów
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Danie mięsne Klopsiki w sosie pomidorowym Dodaj: 350 g mięsa mielonego, 1 cebulę, 400 ml passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 60 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu dokładnie połączyć przyprawę z mięsem mielonym wołowo-wieprzowym i posiekaną cebulą. Z masy uformować małe klopsiki, ułożyć w naczyniu wysmarowanym oliwą i piec 10 min w 180°C (z termo-obiegiem, skrócić czas do 8 min). Dodać do naczynia passatę Podravka i piec kolejne 10 min (z termo-obiegiem 7 min). Rekomendacja Vegety: Zamiast mięsa wieprzowo-wołowego można użyć mięsa z indyka lub wieprzowego. Po upieczeniu całość skropić lekko oliwą. Do sosu można dodać odrobinę śmietany, udekorować świeżymi ziołami. Danie wege Klopsiki warzywne Dodaj: 100 g soczewicy konserwowej, 100 g brokułów, 80 g kaszy kuskus, 30 g słonecznika, 400 ml krojonych pomidorów. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 60 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu połączyć ugotowaną kaszę kuskus, soczewicę, rozdrobnione brokuły, słonecznik i dokładnie wymieszać. Dodać przygotowaną przyprawę. Z masy uformować małe klopsiki, ułożyć w naczyniu wysmarowanym oliwą i piec 10 min w 180°C (z termo-obiegiem, skrócić czas do 8 min). Dodać do naczynia krojone pomidory Podravka i piec kolejne 10 min (z termo-obiegiem 7 min). Rekomendacja Vegety: Dla zaostrzenia smaku dodać chili, posypać natka pietruszki lub kolendrą.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00