KNORR FIX
Soczyste kotlety mielone
Najniższa cena: 4,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań
wyprodukowano z naturalnych składników
na dwa sposoby - wegańska lub mięsna
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
suszone warzywa 35,3% (cebula 21,1%, ziemniaki, czosnek)
kaszka ryżowa
sól
mąka z czerwonej soczewicy
przyprawy 4,8% (słodka czerwona papryka, czarny pieprz, papryka chili, gałka muszkatołowa)
skrobia kukurydziana
zioła 0,9% (bazylia, majeranek 0,4%, liść pietruszki)
Może zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, selera i jaj.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 45
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
3
polski
Soczyste kotlety mielone
Najniższa cena: 4,49 zł
Mieszanka do potraw chińskich
Najniższa cena: 4,49 zł
Burrito tex-mex
Bulion warzywny (6 kostek)
Rosół drobiowy (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Danie mięsne Papryka nadziewana Dodaj: 400 g mięsa mielonego, 80 g ryżu, 40 g konserwowej soczewicy, 5 papryk, 500 ml passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Piekarnik nagrzać do 200°C z termo-obiegiem. W naczyniu połączyć mięso mielone z indyka z gotową przyprawą, ugotowanym ryżem, odsączoną soczewicą i 200 ml passaty pomidorowej Podravka. Odciąć wierzchy papryk, usunąć gniazda nasion. Napełnić papryki farszem. Naczynie żaroodporne posmarować oliwą, ułożyć papryki obok siebie i wlać pozostałą passatę Podravka, przykryć szczelnie folią aluminiową. Piec 25 min oraz kolejne 15 min bez folii. Rekomendacja Vegety: Papryki można posypać tartym serem. Paprykę można pokroić wzdłuż na połówki - powstanie więcej porcji. Danie wege Papryka z nadzieniem warzywnym Dodaj: 180 g tofu, 220 g fasoli konserwowej, 100 g ryżu, 40 g konserwowej soczewicy, 5 papryk, 500 ml passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Piekarnik rozgrzać do 200°C z termo-obiegiem. W naczyniu połączyć starte tofu, fasolę, odsączoną soczewicę z gotową przyprawą, 200 ml passaty i ugotowanym ryżem. Odciąć górną część papryk, oczyścić wnętrze, wypełnić przygotowaną masą. Naczynie do zapiekania skropić oliwą, wlać pozostałą passatę Podravka, ułożyć papryki i szczelnie przykryć folią aluminiową. Piec 25 min oraz kolejne 15 min bez folii. Gotowe papryki skropić resztą oliwy. Rekomendacja Vegety: Tofu można zastąpić pieczarkami i serem wegańskim.