Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lekki, a jednocześnie gęsty i aksamitny, o smaku muffinki jagodowej – taki właśnie jest nowoczesny deser z maślanką Mlekpolu. Słodycz ciasta przełamana świeżością pachnących lasem jagód z pewnością zadowoli tych, którzy w przekąsce szukają czegoś więcej, niż tylko zaspokojenia niewielkiego głodu. To propozycja stworzona z myślą o drugim śniadaniu, a także zdrowym deserze. Produkt wyróżnia czysta etykieta i krótki skład. Aż w 60% to maślanka, która powstaje z najlepszego polskiego mleka, co nadaje deserowi prawdziwie mleczny smak oraz bardzo charakterystyczną, aksamitną konsystencję. Deser o smaku muffinki jagodowej jest nie tylko pyszny, ale zawiera również żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
z maślanką
maślanka 60%
mleko
śmietanka
cukier
przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%
sok cytrynowy z zagęszczonego soku
naturalne aromaty
koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron
żywe kultury bakterii
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii.
Wymiar liczbowy 170
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pot |
Waga brutto 174
g
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od +1°C do +8°C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Mlekpol
Marka | Mlekpol |
Wyprodukowano w Polsce