Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro Skyr Style sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku waniliowym powstaje w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera laktozy ani glutenu i jest świetnym źródłem białka, wapnia oraz witamin: D i B12. Ma niską zawartość kwasów tłuszczowych nasyconych, dlatego może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego.
Zawiera żywe kultury bakterii
Źródło białka oraz wapnia i witamin B12, D
100% roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Niska zawartość kwasów tłuszczowych nasyconych
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
baza sojowa (91,5 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (13,9 %))
cukier
stabilizator (pektyny)
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu, kwas jabłkowy)
wapń
naturalny aromat
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
zmielone ekstrahowane laski wanilii (0,02 %)
naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami
sok z marchwi zagęszczony
witaminy B12, B2, D2
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy.
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2
Naturalnie niska zawartość tłuszczu i kwasów nasyconych
Bogaty w białko roślinne.
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Additives | Contains |
Flavours | Contains |
Sweeteners | Contains |
Antioxidants | Contains |
Fragrances | Contains |
Baza sojowa (woda, obrane ziarna soi (13,9%)), cukier, stabilizator (pektyny), fosforan trójwapniowy, regulatory kwasowości
(Cytrynian sodu, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy), naturalny aromat, przeciwutleniacze (ekstrakty z wysoką zawartością tokoferolu,
Estry kwasów tłuszczowych kwasu askorbinowego), sól morska, proszek waniliowy (0,02%), naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi
Aromaty, ekstrakt z marchwi, witaminy (B2, B12, D2), kultury jogurtowe (St. thermophilus, L. bulgaricus) .
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Belgium |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C. Po otwarciu zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
Podmarka Skyr Alternative
V-Label (European Vegetarian Union)
Alpro Skyr Style sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku waniliowym powstaje w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera laktozy ani glutenu i jest świetnym źródłem białka, wapnia oraz witamin: D i B12. Ma niską zawartość kwasów tłuszczowych nasyconych, dlatego może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego.