POLSOJA
Tofu naturalne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta sojowa węgierska Polsoja Vege to wyborna pasta roślinna na bazie soi z dodatkiem papryki, pomidorów i ogórków konserwowych; pasteryzowana, wolna od GMO. Produkt o wysokiej zawartości błonnika i białka roślinnego, powstały wyłącznie ze składników roślinnych to idealna propozycja dla wegetarian i wegan. Pasta sojowa o lekko pikantnym smaku doskonale smakuje w połączeniu z pieczywem z dodatkami warzyw, np. pomidora, ogórka lub sałaty. Nadaje się także do faszerowania warzyw.
Pasta sojowa Polsoja – najważniejsze cechy:
Tofu naturalne
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna olchowego
Sposób podania: do bagietki, pieczywa pełnoziarnistego lub grzanek.
Przechowywać w temperaturze od 1°C do 7°C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Stefanowo ul. Urocza 6 05-552 Wólka Kosowska
Porcja 29 g (1/4 opakowania) dostarcza: energia 236 kJ 57 kcal 3%*, tłuszcz 4,6 g 7%*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g 2%*, cukry 0,8 g 1%*, sól 0,3 g 5%* *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). 100 g produktu dostarcza 819 kJ/198 kcal.
POLSOJA Sp. z o.o. Stefanowo ul. Urocza 6 05-552 Wólka Kosowska
Polsoja
Marka | Polsoja |
Podmarka Vege Pasta
V-Label (European Vegetarian Union)
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00