BIO PLANET
Naturalne BIO tofu
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tofu marynowane Polsoja to obowiązkowy składnik kuchni, nie tylko wegetariańskiej. Dzięki wysokiej zawartości wapnia i fitohormonów pochodzenia roślinnego uważany jest za jeden z najzdrowszych produktów. Ser produkowany jest w procesie koagulacji mleka sojowego.
Tofu marynowane wystarczy tylko odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze kawałki. Nadaje się do smażenia i grillowania, a także sprawdza się jako składnik różnego rodzaju sałatek.
Tofu marynowane Polsoja – nie tylko dla wegetarian:
Naturalne BIO tofu
Tofu naturalne
Tofu naturalne
Tofu wędzone
Tofu marynowane
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna olchowego
Tofu wędzone BIO
Blok wegański sałatkowy (typu sera Feta)
Tofu naturalne
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna olchowego
Sposób przyrządzania: Tofu odsączyć z zalewy, kroić w kostkę lub plastry. Smażyć, grillować lub dodawać do sałatek, zapiekanek itp. p >
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C p >
Min. temp. °C:2
Maks. temp. °C:8
ul. Turkusowa 20
05-806 Komorów p >
Polsoja Gębala G., Poniński P. Sp. J. ul. Turkusowa 20 05-806 Komorów p >
Polsoja
Marka:Polsoja
Przepisy z tofu: www.polsoja.com.pl p >
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00