HORTEX
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sok pomarańczowo-jabłkowy Słoneczna Tłocznia to fenomenalny, orzeźwiający, owocowy napój. Rewelacyjny skład produktu (50% soku pomarańczowego NFC, 50% soku jabłkowego NFC) to gwarancja wysokiej jakości. Pasteryzowany, bez dodatku konserwantów i cukru. Ponadto, nie posiada dodatku wody! Czysty, świeżo wyciskany, naturalnie mętny sok pomarańczowo-jabłkowy.
Dodatkowym atutem jest opakowanie. Sok Słoneczna Tłocznia umieszczony jest w woreczku, a następnie zamknięty w kartonowym opakowaniu z kranikiem, dzięki czemu jego użytkowanie jest niezwykle proste i wygodne.
Sok pomarańczowo-jabłkowy - najważniejsze informacje o produkcie:
Teraz Polska
Laur Konsumenta Odkrycie 2011
Laur Konsumenta 2015
Dobry Produkt - wybór ekspertów
prawdziwe 100% soku
nigdy z koncentratu
naturalnie mętny
bez dodatku witaminy C
bezpośredni sok NFC
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Sok 100% jabłkowo - pomarańczowy tłoczony
Smak i barwa soku zależy od wybarwienia oraz odmiany owoców. Nieklarowany, osad na dnie opakowania jest zjawiskiem naturalnym. Wciśnij i wyciągnij kranik Wstrząśnij przed użyciem
Termin przydatności do spożycia po wyciśnięciu - 6 miesięcy. Po otwarciu najlepiej spożyć w terminie 14 dni. Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze do 20°C. Świeżość do 14 dni po otwarciu zachowuje dzięki pakowaniu w worek Bag-in-box. Specjalny zawór pozwala na wielokrotne dozowanie soku, bez dostępu powietrza do wewnątrz, zabezpieczając go przed zepsuciem. W trakcie użytkowania nie dopuścić, aby powietrze dostało się do wnętrza opakowania (kranik powinien być zawsze zalany sokiem). Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, w temperaturze 2-20°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 20
ul. Krakowska 280 32-080 Zabierzów
Słoneczna Tłocznia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. ul. Krakowska 280 32-080 Zabierzów
Słoneczna Tłocznia
Marka | Słoneczna Tłocznia |
1. Mycie owoców 2. Sortowanie ręczne 3. Rozdrabnianie 4. Tłoczenie miazgi 5. Filtracja soku 6. Pasteryzacja 7. Rozlew aseptyczny 8. Magazynowanie
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00