Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa sucha jałowcowa Extra Tarczyński to produkt wysokiej jakości, o niezwykłym smaku i aromacie. Idealnie doprawiona, ma intensywny aromat jałowca, który nadaje jej ten wyjątkowy zapach.
Kiełbasa sucha jałowcowa Extra Tarczyński została stworzona według tradycyjnej polskiej receptury. Na 100g kiełbasy wykorzystano aż 150g mięsa wieprzowego. To dzięki temu kiełbasa jałowcowa ma doskonałą konsystencję i smak.
Przepisy w wykorzystaniem kiełbasy suchej jałowcowej Extra Tarczyńki:
długo suszone dla smaku
na 100 g produktu 150 g mięsa
bez dodatku glutaminianów, fosforanów
można przechowywać poza lodówką
produkt bezglutenowy
mięso z szynki wieprzowej
sól
przyprawy (zawierają gorczycę)
aromaty
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Osłonka jadalna - jelito wieprzowe
Ze 150 g mięsa z szynki wieprzowej wyprodukowano 100 g produktu
Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy, seler.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 158
g
inne
polski
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +24°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 24
Pakowany próżniowo. Znak przekreślonego kłosa - PL-059-011
Tarczyński
Marka | Tarczyński |
Znak przekreślonego kłosa
Długie suszenie wydobywa intensywny smak, nadaje kruchość
Firma Tarczyński S.A. jest niekwestionowanym liderem w produkcji kabanosów oraz czołowym producentem wysokojakościowych wędlin z segmentu “premium”. Produkcja wyrobów odbywa się w jednym z najnowocześniejszych parków maszynowych w Europie zlokalizowanym w zakładzie w Ujeźdźcu Małym oraz w drugim wyspecjalizowanym zakładzie w Bielsku Białej. Dzięki rodzinnej pasji, wiedzy, a także innowacyjnemu spojrzeniu na branżę mięsną, firma Tarczyński już od ponad 25 lat dostarcza zarówno na polskie, jak i zagraniczne stoły wędliny o najwyższej jakości i unikalnych walorach smakowych.