Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Naturalny jogurt BIO Bakoma jest idealnie gęsty. Delikatną konsystencję i niezwykły smak zawdzięcza pochodzeniu składników, które zostały przygotowane ze specjalną troską. Certyfikat BIO gwarantuje, że składniki te nie były genetycznie modyfikowane oraz nawożone sztucznymi środkami.
Naturalny jogurt BIO Bakoma jest doskonałym dodatkiem do sałatek i sosów. Dobrze smakuje także spożywany samodzielnie lub z ulubionymi dodatkami. Zawiera żywe kultury bakterii, które wspomagają pracę jelit.
Najważniejsze informacje o jogurcie naturalnym BIO Bakoma:
produkt rolnictwa ekologicznego
tylko mleko, kultury bakterii
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Organiczne
Wymiar liczbowy 140
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 148
g
Średnia miara (e)
Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
polski
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Bakoma
Marka | Bakoma |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
facebook.com/BakomaRadoscznatury