woda, wiórki kokosowe*, przecier z mango* 5%, glukoza*, skrobia*, agar*, kultury bakterii jogurtowych (Acidophillus, Bifidobacterium) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza (kJ)
343.00 kJ
4.1%
Wartość odżywcza (kcal)
82.00 kcal
4.1%
tłuszcz
3.10 g
4.4%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
2.80 g
14.0%
węglowodany
12.20 g
4.7%
w tym cukry (g)
8.20 g
9.1%
białko
0.90 g
1.8%
Sól (g)
0.02 g
0.3%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.