O'FOOD
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowy, pożywny i aromatyczny posiłek gotowy w 15 minut. Unikalna kompozycja pełnowartościowego ryżu brązowego, amarantusa, suszonych i liofilizowanych warzyw oraz autentycznych przypraw, które nadają daniu afrykańskiego smaku. To nowoczesne rozwiązanie na dostarczenie organizmowi energii. Jest źródłem błonnika pokarmowego i manganu.
pełny posiłek, dodaj tylko olej i wodę
naturalne, pożywne, aromatyczne
ryż brązowy, amarantus, pomidory, kmin, papryka
naturalnie bez glutenu
źródło błonnika pokarmowego i manganu, naturalne składniki, wegańskie
100% natury
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zu żyć bezpośrednio po otwarciu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. W garnku rozgrzej 1 łyżkę oleju, wsyp mieszankę i podsmażaj przez 30 sekund ciągle mieszając. Dolej 600 ml wody i zamieszaj. Gotuj przez 15 min. na małym ogniu pod przykryciem.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Livity
Marka | Livity |
Ryż brązowy, amarantus, pomidory, kmin, papryka Szybkie Danie to bezglutenowy, pożywny i aromatyczny posiłek gotowy w 15 minut. Unikalna kompozycja pełnowartościowego ryżu brązowego, amarantusa, suszonych i liofilizowanych warzyw oraz autentycznych przypraw, które nadają daniu afrykańskiego smaku. To nowoczesne rozwiązanie na dostarczenie organizmowi energii. Jest źródłem błonnika pokarmowego i manganu. Zdrowa prawda o składnikach - Ryż brązowy- Jest pełnoziarnistym źródłem błonnika, zapewnia uczucie sytości oraz dostarcza energii na kilka godzin. - Amarantus - Specjalnie wyselekcjonowane ziarna, które pochodzą z najczystszych terenów Peru, położonych wysoko w górach, na wysokości ponad 3000 m n.p.m. - Liofilizowane warzywa - Zachowują swoje naturalne właściwości oraz smak. Po ugotowaniu odzyskują kształt i aromat świeżych warzyw.
15 minut, 2 porcje Jak przygotować? W garnku rozgrzej 1 łyżkę oleju. Wsyp mieszankę i podsmażaj przez 30 sekund ciągle mieszając. Dolej 500 ml wody i zamieszaj. Gotuj przez 15 min. na małym ogniu pod przykryciem mieszając od czasu do czasu. Najlepszą dekoracją dania będzie świeży tymianek. Smacznego!
Kraj pochodzenia amarantusa: Peru
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00