PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem. Roladki to jedno z najpopularniejszych dań w Polsce. Ich wegańska wersja z warzywnym, pełnym naturalnego błonnika nadzieniem świetnie komponuje się z ryżem i aromatycznym sosem pomidorowym, stanowiąc pożywne i pełnowartościowe danie dla każdego. Produkt sterylizowany.
Skadniki: ryż gotowany - 39% (woda, ryż (33%), sól, olej rzepakowy); roladki 36% (woda, błonniki (ziemniaczany, kukurydziany), białko roślinne (w tym sojowe i grochu), skrobia ziemniaczana, marchew, seler, por, pasternak, koncentrat pomidorowy, cebula, olej rzepakowy, przyprawy, sól, cukier, glukoza, ekstrakty przypraw, naturalny aromat, cebula suszona); sos – 25% (przecier pomidorowy 47%, pomidory 15%, śmietanka wegańska (mleczko kokosowe 79% (woda, ekstrakt z kokosa), tłuszcz kokosowy 15,6%, mąka tapiokowa, białka bobu, substancja zagęszczająca: pektyny, wegańskie kultury bakterii), woda, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, skrobia kukurydziana, czosnek, przyprawy, oregano).
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Polska fasolka po bretońsku
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Roślinny doner a la baranina
Meksykańskie chili sin carne
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Placki ziemniaczane
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Indyjska fasolka curry
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Kaszetka z zieloną fasolką
Wegańskie pierogi z malinami
Teksańska fasolka cayenne
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Sajgonki z warzywami
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Kaszetka z komosą ryżową
Kaszetka z orkiszem
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Hummus Premium
Hummus Premium z czarnuszką
Hummus Premium z suszonymi pomidorami
Plastry wegańskie z czosnkiem niedźwiedzim
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Plastry wegańskie z oliwkami
Pasta z cukinii z suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z ciecierzycą
Przechowywać w temperaturze 1 – 25 º C .
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć ciągu 24 godzin
SOKOŁÓW SA, Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokolów Podlaski