ZDROWA MICHA
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 20,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza Livity to nie tylko smak i chrupkość, którą w pizzy uwielbiasz, to też pełnowartościowy i bezglutenowy skład. Gotowa mieszanka opracowana przez dietetyków to przepis na prostą i pyszną pizzę. Przygotowane ciasto wystarczy posmarować sosem pomidorowym, posypać serem i dodać ulubione składniki.
2 placki - 25 cm
dodaj wodę i olej
naturalne źródło białka, magnezu i błonnika
100% natury - bez konserwantów, bez substancji spulchniających, bez barwników
mąka bezglutenowa z sorgo
skrobia ziemniaczana
mąka z komosy ryżowej (quinoa)
cukier trzcinowy
zakwas ryżowy w proszku (mąka ryżowa, kultury bakterii mlekowych)
drożdże suszone
błonnik Psyllium (Babka jajowata)
sól himalajska
błonnik ziemniaczany
koncentrat białka bobu
Produkt może zawierać gorczycę, sezam
Naturalne źródło białka, magnezu i błonnika
Białko ma pozytywny wpływ na układ kostny. Utrzymuje jego dobrą formę.
Dawka magnezu eliminuje uczucie zmęczenia i znużenia.
Magnez pomaga utrzymać metabolizm energetyczny.
Zalecany jest zdrowy tryb życia i zróżnicowana dieta.
Barwniki | Nie zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Produkt może zawierać gorczycę, sezam.
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 284
g
polski
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 20,79 zł
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Najniższa cena: 13,79 zł
Mąka bananowa BIO
Mąka z sorgo (drobno mielona) bezglutenowa BIO
Mąka z zielonego grochu bezglutenowa BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów
Livity
Marka | Livity |
Pizza Livity to nie tylko smak i chrupkość, którą w pizzy uwielbiasz, to też pełnowartościowy i bezglutenowy skład. Gotowa mieszanka opracowana przez dietetyków to przepis na prostą i pyszną pizzę. Przygotowane ciasto wystarczy posmarować sosem pomidorowym, posypać serem i dodać ulubione składniki. Zdrowa prawda o składnikach Mąka z quinoa - Zaliczana do superfoods, ma delikatny, orzechowy posmak. Mąka z sorgo - Sorgo to starożytne zboże o cenionych wartościach odżywczych. Jest bogactwem błonnika i składników mineralnych. Zakwas ryżowy- Pozwala zachować dłuższą świeżość. Poprawia przyswajalność składników odżywczych. Smak dla Ciebie, dobro dla organizmu Mocne kości - Białko ma pozytywny wpływ na układ kostny. Utrzymuje jego dobrą formę.** Żwawy mózg - Dawka magnezu eliminuje uczucie zmęczenia i znużenia. Prawidłowy metabolizm - Magnez pomaga utrzymać metabolizm energetyczny.** Zalecany jest zdrowy tryb życia i zróżnicowana dieta. ** Dzienna referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej wynosi: - białko: 50 g, - magnez: 375 mg.
Bez substancji spulchniających
Przygotuj: - 3 łyżki oleju - 220 ml wody o temperaturze pokojowej (ok. 27°C) Jak zrobić: 1. Do miski wsyp mieszankę, dolej wodę, olej i wymieszaj składniki drewnianą łyżką lub robotem, aż do uzyskania jednolitej masy (lekko klejącej się do rąk). 2. Miskę z ciastem przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na ok. 45 minut. 3. Nagrzej piekarnik do temperatury 250°C (góra-dół, bez termoobiegu). 4. Na papierze do pieczenia uformuj z ciasta 2 okrągłe placki o grubości ok. 4 mm. Jeśli ciasto będzie się kleiło, nasmaruj dłonie lub wałek oliwą. Placki razem z papierem przełóż na blachę do pieczenia. Posmaruj sosem pomidorowym, posyp serem i dodaj ulubione składniki. 5. Pizzę piecz ok. 7 minut i 30 sekund, na najniższej półce piekarnika. Smacznego. Tip: Pizzę możesz usmażyć również na patelni: na rozgrzaną patelnię wlej odrobinę oliwy i smaż ok. 4 minuty z jednej strony. Następnie obróć na drugą stronę, ułóż ser i dodatki, smaż kolejne 4 minuty, aż ser się rozpuści, a spód będzie chrupiący.
Kraj pochodzenia: mąka z komosy ryżowej: Peru, sól Himalajska: Pakistan. Miejsce pochodzenia mąki z sorgo: Europa