LISNER Pastella
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta z łososia atlantyckiego wędzonego na gorąco.
Surowcem jest Salmo salar, który został wyhodowany w Norwegii.
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Wędzony łosoś w kremie
Wędzony łosoś w kremie z zielonymi warzywami
Łosoś Atlantycki wędzony na zimno, plastrowany
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Pstrąg łososiowy
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Roladki z łososia wędzone na gorąco
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Łosoś norweski
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Tatar z wędzonego łososia
Przechowywać:
- nie więcej niż 21 dni od daty produkcji w temperaturze od 0 do +4°C;
- nie więcej niż 3 miesiące w temperaturze poniżej 18°C.
Produkt nie był poddawany działaniu promieniowania jonizującego. Produkt nie zawiera żadnych modyfikowanych genetycznie sekwencji DNA lub powstałych z takiej modyfikacji białek. Produkt jak również jego opakowanie odpowiada aktualnym regulacjom prawnym w zakresie prawa żywnościowego.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00