BARILLA
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00