LUBELLA
Makaron spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron Spaghetti (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Makaron proteinowy fettuccine (z zielonej soi) bezglutenowy BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów