LUBELLA Pełne Ziarno
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 2000)
Najniższa cena: 7,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka żytnia razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału całych ziaren żyta. To mąka pełnoziarnista, podczas procesu produkcji zostały w niej zachowane najcenniejsze wartości odżywcze. Mąka zawiera sporą ilość cennego dla organizmu błonnika, który przyspiesza eliminację resztek niestrawionego pokarmu.
Informacja dla alergików: patrz składniki pogrubioną czcionką.
mąka żytnia razowa Typ 2000
Żyto | Zawiera |
kg
Typ | Torebka papierowa |
Waga brutto 994
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce 187
Wymagana szerokość na półce 113
Wymagana głębokość na półce 79
Wysokość 187
Szerokość 113
Głębokość 79
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 2000)
Najniższa cena: 7,99 zł
25% taniej
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Płatki owsiane górskie
Kasza bulgur (4x100g)
Cieciorka
Kuskus perłowy
Kasza jaglana
Kasza orkiszowa (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Kasza bulgur z vermicelli
Kasza pęczak kujawski
Mąka owsiana
Mąka kukurydziana
Mąka ryżowa
Mąka gryczana
Skrobia ziemniaczana
Groch łuskany połówki
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt nie jest przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Wymaga obróbki termicznej np: pieczenia, smażenia, gotowania.
Melvit S.A. ul. Grójecka 194 lok. 91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
Kraj pochodzenia: Polska
www.thermomix.pl
Melvit
Marka | Melvit |
Nazwa funkcjonalna Mąka żytnia razowa do wypieku domowego chleba
Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 250 g maślanki i 150 g wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 1 min/37°C/obroty 2. Dodać 500 g mąki żytniej razowej, 1,5 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić przy pomocy kopystki czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min, następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 24x12x7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min.