DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do domowego wypieku ciast.
Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu./
Cake mix for home baking.
Product of general purpose, for consumption when prepared according to the directions for use, given on the packaging.
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Gofry - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Śnieżka oryginalna
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Galaretka Zozole o smaku mango
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Aromat pomarańczowy
Najniższa cena: 1,49 zł
34% taniej
Galaretka mleczna o smaku gruszki
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
Przygotuj/ Prepare:
•125 g miękkiej margaryny/ 125 g of soft margarine
•3 jaja/ 3 eggs
•100 ml mleka/ 100 ml of milk
1.Formę do pieczenia o wymiarach ok. 25 x 10 cm wyłóż papierem do pieczenia lub wysmaruj tłuszczem i wysyp mąką./ Line a baking pan approx. 25 x 10 cm with baking paper or grease it and sprinkle with flour
2.Włącz piekarnik, nastaw na temp. 180⁰C bez termoobiegu (czas miksowania jest czasem nagrzewania piekarnika)./ Turn the oven on , set to 180⁰C without thermocirculation (mixing time equals the heating time of the oven).
3.Do głębokiej miski wbij jaja, dodaj mleko i miękką margarynę, wsyp zawartość torebki i miksuj na najwyższych obrotach przez 3-4 min. Gotową masę przełóż do przygotowanej tortownicy./ Pour eggs into a deep bowl, add milk and soft margarine, add the content of sachet and mix at high speed for 3-4 minutes. Pour the dough into prepared baking pan.
4.Wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180⁰C przez 45‒50 min (sprawdź patyczkiem czy ciasto jest upieczone)./ Put into the oven and bake at 180⁰C for 45-50 minutes (check with a stick if the dough is baked). Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości./
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów