HORTEX
Gotowa zupa borowikowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Gotowa zupa borowikowa
Zupa grzybowa z podgrzybkami
Zupa grzybowa
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Warzywa na patelnię mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody owocowe Arbuz
Lody mleczne Truskawka
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Lody śmietankowe w czekoladzie słony karmel
Cena przed obniżką: 5,89 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Mieszanka 7 składnikowa
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Lody o smaku Toffi
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody Mystery Ice
Cena przed obniżką: 4,69 zł
bez rozmrażania Garnek: Do 750 ml gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować ok. 12 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Do zupy można dodać śmietanę i łazanki.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa pieczarkowa Hortex Jagody leśne Hortex Bób
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Zupa grzybowa z oliwą truflową Składniki: - Zupa grzybowa Hortex - 1 opakowanie - Włoszczyzna paski Hortex - 1 opakowanie - 1 l bulionu np. grzybowego - 200 g pieczarek - 50 ml śmietany 30 % - 50 ml białego wytrawnego wina - 40 ml oliwy truflowej - 2 białe cebule - 1 pęczek koperku - 0,5 g szafranu - olej rzepakowy - sól, pieprz Gotowe w 50 minut Przygotowanie: Pieczarki oczyść i pokrój na ćwiartki. Cebule pokrój w drobną kostkę, podsmaż na oleju na złoty kolor i przełóż do garnka. To samo zrób z włoszczyzną, zupą grzybową i pieczarkami. Wszystkie podsmażone składniki przełóż do jednego garnka, zalej bulionem i gotuj. Na patelnię, na której smażone były warzywa wlej wino, wsyp szafran i szybko zagotuj i odstaw. Do garnka z bulionem dodaj śmietanę i zaparzony w winie szafran, całość dopraw do smaku solą i pieprzem. Na koniec dolej oliwę truflową. Zupę podawaj ze świeżo posiekanym koperkiem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów