BONDUELLE
Zupa krem z zielonych warzyw
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Zupa królewska mrożona
Zupa jarzynowa mrożona
Zupa prezydencka mrożona
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Buraki puree mrożone
Groszek zielony mrożony
Brokuły różyczki mrożone
Wiśnie bez pestek mrożone
Mieszanka owocowa mrożona
bez rozmrażania Garnek: Do 750 ml gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Do zupy można dodać śmietanę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa jarzynowa Hortex Brokuły różyczki Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Sakiewki z lekkim sosem chili Składniki: - Zupa wiosenna 9-składnikowa Hortex - 1 opakowanie - papier ryżowy - 10 g imbiru - 2 szalotki - 2 łyżki klarowanego masła - 1 ząbek czosnku - 1 mała papryczka chili - pęczek dymki - szczypta cynamonu - sól i pieprz - sos chili, łagodny, do podania Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Pół pęczka szczypiorku zalej wrzątkiem i pozostaw, by zmiękł. Na patelni rozgrzej tymczasem masło i wrzuć do niej drobno posiekaną szalotkę, imbir, czosnek i chili. Gdy przyprawy zaczną pachnieć, wsyp zawartość zupy wiosennej i smaż, aż warzywa staną się lekko miękkie. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem i cynamonem. Po lekkim ostudzeniu otrzymany farsz połącz z drugą połową posiekanej dymki, a następnie nałóż go na papier ryżowy przygotowany według przepisu na opakowaniu i zawiń w sakiewki (zwiąż sparzonym szczypiorkiem). Sakiewki podawaj z sosem chili.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów