WINIARY
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurczak po indyjsku Tikka Masala Winiary - ta aromatyczna pasta do gotowania to mieszanka azjatyckich przypraw na bazie curry z dodatkiem pomidorów, papryki i cebuli. Stanowi świetną bazę na gotowe danie - wystarczy zmieszać z ryżem, kurczakiem i passatą pomidorową i podsmażyć. Już po 10 minutach otrzymasz sycący obiad dla dwóch osób.
Kurczak po indyjsku Tikka Masala – pasta do gotowania Winiary 65 g
z naturalnymi składnikami
odpowiedni dla wegetarian
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Galaretka o smaku mango i marakuja
Najniższa cena: 2,59 zł
Galaretka o smaku malinowym bezglutenowa
Galaretka o smaku agrestowym bezglutenowa
Galaretka przezroczysta o smaku winogronowym bezglutenowa
Galaretka o smaku jagodowym bezglutenowa
Galaretka o smaku wiśniowym bezglutenowa
Galaretka o smaku limonka i mięta
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym bezglutenowa
Galaretka o smaku pomarańczowym bezglutenowa
Galaretka o smaku poziomkowym bezglutenowa
Galaretka o smaku brzoskwiniowym bezglutenowa
Majonez lekki
Najniższa cena: 8,99 zł
Majonez z olejem awokado
Najniższa cena: 9,99 zł
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,49 zł
10% taniej
Bulion warzywny
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 8,79 zł
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem i światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Dodaj:
300 g piersi z kurczaka
400 g passaty pomidorowej
100 ml śmietanki 18 %
120 g ryżu
Sposób przygotowania:
1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut.
2. Dodaj pastę Winiary i passatę pomidorową, wymieszaj i smaż na średnim ogniu jeszcze przez 3 minuty, często mieszając.
3. Następnie dodaj śmietankę, wymieszaj i doprowadź do wrzenia.
4. Przygotowaną potrawę serwuj z ryżem, który ugotuj wcześniej zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu.
Smacznego!
ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa
Nestlé Polska S.A., ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa Porozmawiajmy: www.winiary.pl 800 174 902
Winiary
Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
WINIARY Pomysł na… Kurczaka po Indyjsku Tikka Masala to gęsta pasta do gotowania na bazie koncentratu pomidorowego wzbogacona aromatycznym curry, papryką, kminem, imbirem i innymi przyprawami. Od teraz zrobienie potraw inspirowanych kuchnią indyjską stanie się jeszcze szybsze i łatwiejsze. Wystarczy, że wrzucisz na patelnię wybrane składniki, dodasz aromatyczną pastę WINIARY, wymieszasz i podsmażysz całość kilka minut. Pasta idealnie połączy składniki oraz doprawi danie. A to wszystko w zaledwie 10 minut! • Pyszna kompozycja aromatycznych mielonych przypraw • Inspirowana kuchnią indyjską • Danie gotowe w zaledwie 10 minut, porcja dla 2 osób • Pasta przygotowana ze składników pochodzenia naturalnego* • Produkt odpowiedni dla wegetarian
Dodaj: 300 g piersi z kurczaka 400 g passaty pomidorowej 100 ml śmietanki 18 % 120 g ryżu 10 min. 2 porcje Sposób przygotowania: 1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut. 2. Dodaj pastę Winiary i passatę pomidorową, wymieszaj i smaż na średnim ogniu jeszcze przez 3 minuty, często mieszając. 3. Następnie dodaj śmietankę, wymieszaj i doprowadź do wrzenia. 4. Przygotowaną potrawę serwuj z ryżem, który ugotuj wcześniej zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu. Smacznego! Więcej smaku Azji? Posyp kolendrą Danie wege? Zamień kurczaka na kalafiora
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów