KANOKWAN
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
WINIARY Pomysł na… Kurczaka po Japońsku Teriyaki to gęsta pasta do gotowania skomponowana z aromatycznych przypraw na bazie sosu sojowego, miodu z dodatkiem puree z czosnku. W ten sposób powstaje pyszny sos teriyaki, idealny do przyrządzenia dań inspirowanych kuchnią japońską. Przygotowanie dania z naszą aromatyczną pastą jest bardzo proste. Wystarczy, że połączysz ją z usmażonym mięsem i ulubionymi warzywami. Już po 10 minutach pyszne danie teriyaki dla 2 osób będzie gotowe! • Aromatyczna pasta na bazie sosu sojowego, miodu i czosnku • Inspirowana kuchnią japońską • Danie gotowe w zaledwie 10 minut, porcja dla 2 osób • Pasta przygotowana ze składników pochodzenia naturalnego* • Produkt odpowiedni dla wegetarian.
z naturalnymi składnikami
odpowiedni dla wegetarian
sos sojowy 37,2 % (woda*, soja*, sól, ocet spirytusowy*)
woda*
miód* 16,0 %
cukier*
skrobia kukurydziana*
olej słonecznikowy
puree z czosnku*
ocet spirytusowy*
syrop cukru karmelizowanego*
naturalny aromat imbirowy*
aromat
*naturalne składniki
Wartość energetyczna | 1974kJ | 23.00% | |
%RWS** dla osoby dorosłej | |||
w 100 g: 494 kJ/117 kcal | |||
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 65
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Ukraina |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Najniższa cena: 7,99 zł
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta wasabi
Pasta curry czerwona
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Pasta Pad Thai
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Ajvar pikantny
Pasta paprykowa ostra
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Tahini (pasta sezamowa)
Guacamole
Pasta z chili
Bulion drobiowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Bulion warzywny
Najniższa cena: 7,99 zł
Majonez lekki
Najniższa cena: 6,99 zł
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 13,99 zł
Bulion wołowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Kisiel o smaku malinowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,99 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Kisiel o smaku żurawinowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,49 zł
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,79 zł
Sos tatarski
Najniższa cena: 7,15 zł
Budyń o smaku śmietankowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Żurek (na 3 porcje)
Najniższa cena: 2,79 zł
Kisiel o smaku cytrynowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem i światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Dodaj:
200 g piersi z kurczaka
1 paprykę
2 cebule dymki
120 g ryżu
Sposób przygotowania:
1. Pierś z kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut.
2. Dodaj pastę Winiary, dokładnie wymieszaj i smaż przez kolejne 2-3 minuty.
3. Pokrojoną w paski paprykę i poszatkowaną cebulę dymkę usmaż równolegle na osobnej patelni przez 3-5 minut.
4. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu. Podawaj warzywa na ryżu obok kurczaka teriyaki.
ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A., ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa Porozmawiajmy: www.winiary.pl 800 174 902
Winiary
Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
Green Dot
WINIARY Pomysł na… Kurczaka po Japońsku Teriyaki to gęsta pasta do gotowania skomponowana z aromatycznych przypraw na bazie sosu sojowego, miodu z dodatkiem puree z czosnku. W ten sposób powstaje pyszny sos teriyaki, idealny do przyrządzenia dań inspirowanych kuchnią japońską. Przygotowanie dania z naszą aromatyczną pastą jest bardzo proste. Wystarczy, że połączysz ją z usmażonym mięsem i ulubionymi warzywami. Już po 10 minutach pyszne danie teriyaki dla 2 osób będzie gotowe! • Aromatyczna pasta na bazie sosu sojowego, miodu i czosnku • Inspirowana kuchnią japońską • Danie gotowe w zaledwie 10 minut, porcja dla 2 osób • Pasta przygotowana ze składników pochodzenia naturalnego* • Produkt odpowiedni dla wegetarian.
Dodaj: 200 g piersi z kurczaka 1 paprykę 2 cebule dymki 120 g ryżu 10 min, 2 porcje Sposób przygotowania: 1. Pierś z kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut. 2. Dodaj pastę Winiary, dokładnie wymieszaj i smaż przez kolejne 2-3 minuty. 3. Pokrojoną w paski paprykę i poszatkowaną cebulę dymkę usmaż równolegle na osobnej patelni przez 3-5 minut. 4. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu.Podawaj warzywa na ryżu obok kurczaka teriyaki. Więcej smaku Azji? Posyp ziarnami sezamu i cebulą dymką Danie wege? Zamień kurczaka na brokuły