BETTER FISH
Łosoś Atlantycki bez skóry mrożony BIO (2x100 g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mięso łososia doceniane jest przede wszystkim ze względu na swój wyrazisty, lekko słonawy smak oraz łatwość przygotowania. Wystarczy jedynie rozmrozić je oraz wybrać odpowiedni sposób jego przyrządzania, aby już po chwili móc cieszyć się pełnowartościowym i pożywnym elementem głównego dania.
Łosoś doceniany jest przede wszystkim ze względu na bycie źródłem cennych dla organizmu kwasów, w tym przede wszystkim kwasu omega 3, a także wielu witamin oraz składników mineralnych, gwarantujących prawidłowąpracę ciała. Przepyszne i zdrowe mięso rybie za niewielką cenę dla każdego smakosza.
100 % naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, barwników i aromatów
dziki łosoś
Łosoś Atlantycki bez skóry mrożony BIO (2x100 g)
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Cena przed obniżką: 15,69 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię wok mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Ryba z pieca z brokułami mrożona
Cena przed obniżką: 14,49 zł
Ryba z pieca po włosku mrożona
Cena przed obniżką: 14,49 zł
Ryba z pieca ze szpinakiem mrożona
Cena przed obniżką: 14,49 zł
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię klasyczne
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak z makaronem po azjatycku mrożony
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Filety z mintaja mrożone
Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 °C. Zamrożone steki ułóż na blasze. Piecz przez około 16 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 13 minut).
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone steki smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu przewracając.
Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C. Przechowywanie w domu: *(-6 °C): 4 dni; ** (-12 °C): 3 tygodnie; ***(-18 °C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Maks. temp. °C -18
ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz Polska
FSC - Mix, FSC C001747 MSC - www.msc.org, MSC-C-50086
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl, www.facebook.com/frosta.pl, www.instagram.com/frosta_pl
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania, możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).
FRoSTA
Marka | FRoSTA |
FSC
MSC
Produkt pochodzi z łowiska spełniającego standardy MSC w zakresie dobrze zarządzanego, zrównoważonego rybołówstwa. www.msc.org/pl